Contactdoos

Essentiële Informatie die U Nodig hebt om te Weten Bij het Installeren van verlengsnoeren

Bij het installeren van een verlengsnoer, zorg ervoor dat u de handleiding te lezen en volg de instructies die worden gegeven. Er zijn specifieke spanning, stroomsterkte en vermogens voor uw apparatuur. Je moet weten hoe je een juiste kabel installeren omdat u met behulp van de kabels op een dagelijkse basis. Als je onzeker bent over iets, aarzel dan niet om te vragen.

Je eerste stap is om de afstand tussen uw stopcontacten behoren te meten. De afmetingen moet nauwkeurig zijn en moet je een idee geven van wat voor soort draad past. Het kan zijn dat een grotere lengte van de draad dan wat nodig is voor uw toepassing te krijgen.

Wanneer u het selecteren van een draad, is het best om een ​​multi-streng krulsnoer gebruiken omdat het zal u toelaten om de juiste maat in uw stopcontact en op de juiste spanning. Dit betekent dat de draad altijd in uw stopcontact kan worden aangesloten, zonder zich zorgen te maken over de vraag of de draad zal passen.

De volgende stap is om uw elektrische componenten te inspecteren en uit te vinden welke u veilig kunt zonder dat de garantie vervalt gebruiken. De onderdelen van het elektrische systeem incl stopcontact, afzet, stop, schakelaars, zekeringen, elektrische componenten, plafond en vloer houders, in aarding, DC uitgeschakelde centrale houder, aarding van componenten en aansluitdoos.

U moet elke elektrische component te testen voordat ze te installeren. Je moet om te achterhalen of het stopcontact is binnen uw specificaties. De contacten van uw stekkers en stopcontacten moeten worden gebruikt op sockets zodat de componenten correct zijn geïnstalleerd.

Vloer stekkers en stopcontacten vloer moet minimaal tijdsbestek van zes duim naar behoren te laten functioneren. De aansluiting op het einde van uw stopcontact moet zes inch uit de buurt van de muren ouder zijn om een ​​gevaar voor de veiligheid niet te creëren.

Als u een muur tussen uw stopcontact en de vloer, is het gevolg van een veiligheidsredenen. Het zal voorkomen dat struikelen en breken. Als u niet beschikt over een muur, dan moet u de bussen over elkaar te installeren.

Gebruik de muur voor de maximale afstand, zodat u kunt nagaan of de elektrische componenten binnen hun specificaties. Als ze zijn, dan zul je alleen nodig hebt om ze omhoog met ongeveer een inch. Steek de fitting weer in de elektrische component.

Nadat u de elektrische componenten zijn geïnstalleerd, zal je nodig hebt om ze te testen. Test het plafond, de vloer en de schakelaar tanks totdat ze goed werken.

Zodra u de test hebt voltooid, kunt u de elektrische component stekker in het stopcontact. Het beste is om altijd sluit de componenten op de elektrische component dat het dichtst bij de vermogenschakelaar. Het contact is het contact met het bestanddeel met de schakelaar.

Zodra de elektrische componenten correct werken, kunt u ze in een kast of laden om ze langer te helpen. Vervang het stopcontact. Controleer altijd op tekenen van corrosie.

U kunt uw elektrische component te plaatsen in een doos, zodat het ergens buiten het bereik kan worden geplaatst. En zorg ervoor dat de stekker regelmatig te wijzigen.

Ook interessant

Elektro componenten

Elektrische Componenten -Hoe Vind je de BesteAls u denkt aan het kopen van een aantal elektrische componenten, zul je merken dat je moet een beetje on ...

Lees verder

Raspberry PI

Leren Met De Raspberry Pi - Een Nieuw Educatief PlatformDe Raspberry Pi is een nieuw platform dat beschikbaar is voor educatieve doeleinden is. Dit bo ...

Lees verder

Alarm systemen

Alarm systemenAlarmsystemen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Een goed alarmsysteem kan de ...

Lees verder