Voordat u de iPod op, ervoor te zorgen dat het allemaal van de foto's die u wilt zien heeft genomen. De meeste iPods worden geleverd met onbeperkte opslag van foto's. Je moet in staat om oplopen tot vierhonderd foto's voordat het systeem wordt over-gevuld.

Op uw iPod, zoekt de Bluetooth-functie. Zorg ervoor dat het is opgezet. Als u een Apple adapter, zal dit ervoor zorgen dat u in staat om de Bluetooth-functie in te stellen zijn.

Je moet altijd in staat zijn om uw gegevens te openen wanneer u werkt op uw iPod. Na elke dertig seconden of zo, sluit de iPod.

Zelfs als u de netwerkverbinding hebt ingeschakeld en het lijkt erop dat je surfen op het internet, is het waarschijnlijk dat u niet bent verbonden met het netwerk. Als u geen verbinding met het internet, kunt u eventueel verliezen tot twintig procent van het beschikbare geheugen.

Om ervoor te zorgen dat u in staat om de batterij van uw iPod te veranderen zal zijn, moet u ervoor zorgen dat de batterij is gevuld tot de maximale capaciteit. U moet ook ervoor zorgen dat de iPod is uitgeschakeld, als u de batterij nog niet zijn veranderd.

Wanneer u de batterij volledig en het is tijd om de iPod in te schakelen hebt opgeladen, proberen aan te sluiten op een stroombron. U kunt gebruik maken van uw voedingsadapter of de USB-kabel die bij de iPod is geleverd. Zorg ervoor dat u laat de batterij volledig op te laden.

De batterij moet blijken "opladen" na de iPod volledig is opgeladen. Je moet in staat zijn om de "Opladen" icoon zie onder "Mijn Computer" en dat het pictogram op het scherm moet worden weergegeven, zelfs als de iPod op een stopcontact is aangesloten.

.

Ook interessant

It services

IT-Diensten: de Diensten Die Zijn Niet Alleen Beperkt Tot De Technologische WereldIT Services wordt gedefinieerd als diensten die end-to-end oplossing ...

Lees verder

Reparaties Laptop

Laptop Reparaties Voorkomen dat de Kostbare Fout van het Kopen van een Slechte Laptop ReparatieAangezien een laptop LCD-scherm is een van de belangri ...

Lees verder

Reviseren Laptops

Hoe IT-Outsourcing Kan Uw Bedrijf Meer CompetitiefVoor zowel nieuwe als bestaande IT-professionals, de behoefte aan IT-diensten die onder meer het ver ...

Lees verder