Terwijl sommige bedrijven misschien willen een leverancier te beheren en onderhouden van hun infrastructuur voor slechts één platform, anderen zouden graag de hulp van een leverancier die een volledige waaier van diensten kunnen aanbieden voor alle soorten platforms. Het is ook belangrijk om de prijsklasse weet dat de verkoper biedt voor zijn ITP oplossingen.

Afgezien van de prijs, is het ook belangrijk om te overwegen het tijdschema en hoe lang het duurt voor de leverancier om de gewenste service te bieden. Sommige diensten kan het langer duren dan anderen. Enkele van de meest voorkomende tijd om periodes van hosting, voice over IP en content management.

Sommige bedrijven huren van een third-party aannemer om hun ITP oplossing te bieden, terwijl anderen direct met de leverancier. Het kiezen van de eerste optie zal zeker afhangen van hoe het bedrijf wil de uitvoering van de ITP-oplossing te behandelen.

Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de leverancier die het bedrijf huurt compatibel is met het systeem dat het bedrijf al heeft geïnstalleerd. Om ervoor te zorgen dat de verkoper kan werken met het systeem, moet het bedrijf zijn IT-personeel te praten om erachter te komen hoe de verkoper kwam te worden gekozen.

Het IT-personeel moet in staat zijn om de details van de ITP-oplossing die het bedrijf heeft gekozen voor zijn bedrijf te bieden. Zij moeten ook in staat zijn om het niveau van de noodzaak voor het bedrijf om wijzigingen in de systemen of de configuratie van de platforms te maken om de nieuwe ITP oplossing tegemoet te beoordelen.

Een manier om het niveau van compatibiliteit tussen een leverancier en een ITP oplossing te bepalen, is de leverancier voor technische ondersteuning documenten te vragen. De leverancier moet een kopie van de documentatie die bij de klant begint met behulp van de leverancier ITP-oplossing. Dit is de beste manier om te weten hoe gemakkelijk het is om de oplossing en hoe lang het duurt om te wennen aan de service te gebruiken.

Na het maken van de beslissing over welke leverancier te gebruiken, moet de IT-personeel te waarborgen dat de verkoper de ITP oplossingen die het bedrijf op zoek is naar aankan. Een gerenommeerde leverancier in staat zal zijn om een ​​breed scala van verschillende ITP oplossingen te behandelen die het bedrijf nodig heeft. Alvorens de definitieve selectie, is het belangrijk om grondig onderzoek naar de leveranciers om ervoor te zorgen dat het bedrijf zal tevreden zijn met de oplossing.

.

Ook interessant

It services

IT-Diensten: de Diensten Die Zijn Niet Alleen Beperkt Tot De Technologische WereldIT Services wordt gedefinieerd als diensten die end-to-end oplossing ...

Lees verder

Reparaties Laptop

Laptop Reparaties Voorkomen dat de Kostbare Fout van het Kopen van een Slechte Laptop ReparatieAangezien een laptop LCD-scherm is een van de belangri ...

Lees verder

Reviseren Laptops

Hoe IT-Outsourcing Kan Uw Bedrijf Meer CompetitiefVoor zowel nieuwe als bestaande IT-professionals, de behoefte aan IT-diensten die onder meer het ver ...

Lees verder