Werknemers kunnen zelfs worden blootgesteld aan deze soorten materialen op het werk.

Repareren: Technici en reparatie werknemers worden blootgesteld aan vele verschillende chemische stoffen, waaronder lood en asbest, evenals andere gevaarlijke stoffen. Veel van deze chemische stoffen zijn in de vorm van mechanische apparaten die mensen kunnen gebruiken in het veld. Andere dingen die gevaarlijk zijn voor de ogen en de luchtwegen zou kunnen zijn:

Er is een breed scala van mogelijke gevaren die kunnen optreden op de bouwplaats, tegen wind, grondverzet, insecten en dieren schoonmaakmiddelen, brandbare oplosmiddelen of detergentia. Er is vaak zelfs een bereik van gezondheidsrisico's te overwegen, zoals:

Sanitair problemen: Hoewel het doel van de inspectie faciliteiten voor de volksgezondheid en de veiligheid te garanderen, in veel gevallen, deze faciliteiten niet aan hun primaire taak uit te voeren. Werkers in de gezondheidszorg die zijn opgeleid in de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften worden routinematig naar verwachting gebouwen en faciliteiten te inspecteren, en soms zelfs uit te voeren onaangekondigde testen van hun eigen land.

HVAC (Heating, Ventilation en Air Conditioning) Lucht: Een van de grootste problemen in een gebouw of faciliteit is condensatie. In aanvulling op de gezondheid kwesties in verband met schimmel en meeldauw, moeten werknemers voldoende worden beschermd tegen dergelijke gevaren voor de gezondheid.

Bouw Sites: Er zijn vele speciale problemen die zich voordoen bij veel bouwplaatsen. Vaak, werknemers, hun apparatuur en materialen verplaatsen door middel van potentieel onveilige situaties. Loodgieterij, elektriciteit en water lekken kan leiden tot een breed scala aan gezondheidsproblemen.

Sensitive Sites: gevoelige plaatsen, zoals scholen, ziekenhuizen en verpleeghuizen, moeten strikte sanitaire maatregelen om het leven van patiƫnten en medewerkers te beschermen. Ziekten zoals hepatitis, HIV, syfilis en andere vormen van besmettelijke ziekten kan voorkomen in deze instellingen.

Als je de regels en voorschriften betreffende de toepassing van sanitaire en veiligheid in de bouwsector te bestuderen, in gedachten te houden dat de wet wordt gevolgd in elk bouwproject. Het ministerie van Arbeid en Industries (DLI) regelt bouwplaatsen in het hele land.

.

Ook interessant

Bouw

Hoe Vindt u de Beste Constructie BedrijfAlle bouwbedrijven moeten een grondige en zorgvuldige onderzoek ondergaan om de meest geschikte bedrijf te vi ...

Lees verder

Bouwafwerking

Nadat de verf is opgedroogd, wordt een derde type afwerking op een gebouw aangebracht, de zogenaamde grondlaag. Dit type afwerking wordt gebruikt om ...

Lees verder

Bouwmaterialen

De bouw Gebruikte Materialen in de BouwDe constructiematerialen die worden gebruikt in de bouw van staat tot staat. Algemeen constructiematerialen die ...

Lees verder

Bouw

Interessante links