De bouw Gebruikte Materialen in de Bouw

De constructiematerialen die worden gebruikt in de bouw van staat tot staat. Algemeen constructiematerialen die worden gebruikt in de staat Illinois omvatten asfalt, beton, metalen wapening, glasvezel, koper, tegels, vinyl, gips, steen, hout, steen, mortel en cement. Dit is slechts een klein deel van de verschillende materialen die worden gebruikt in de bouw in Illinois.

Bouwmaterialen

Het merendeel van de staten in de Verenigde Staten dat het gebruik van bouwmaterialen en gereedschappen bevatten, iets wat lijkt op de volgende lijst van bouwmaterialen. Vele malen, kan de lijst van materialen die worden gebruikt in de bouw anders in een andere staat zijn, maar er zijn een aantal gemeenschappelijke materialen die worden gebruikt in de meeste staten. Er zijn ook een aantal staten dat materialen die niet zijn opgenomen in deze lijst te gebruiken.

De meeste staten die metalen gebruikt in de bouw hebben verschillende specificaties voor staal. Sommige staten maken gebruik van een bepaalde minimale dikte van staal, terwijl anderen een norm van een achtste inch te gebruiken voor staal. In Daarnaast zijn er een aantal staten dat een kleinere standaard mag gebruiken, zoals een half-inch voor staal.

Er zijn veel verschillende soorten beton. Enkele van de meest voorkomende zijn betonblokken, cement blokken, beton pads, beton mixen, betonblokken vermengd met zand, klei, of grind, en beton planken. Wanneer we kijken naar beton, is het belangrijk om te weten wat voor soort beton het is, en hoe het is gemaakt.

Het betonmengsel is het mengsel van gemalen zand, grind, steenslag en cement die wordt gebruikt om te concretiseren. Het betonblok is een kleinere plaat die gesneden om een ​​bepaalde vorm te vormen is. Betonblokken kunnen worden gesneden in een onbeperkt aantal vormen. De betonnen concrete die in de grond is gestort, en de blokken die worden gemengd met de betonnen fundering werkelijk structuur die zal worden uitgevoerd.

Het beton wordt gemaakt van klei, zand en water.

Ook interessant

Bouw

Hoe Vindt u de Beste Constructie BedrijfAlle bouwbedrijven moeten een grondige en zorgvuldige onderzoek ondergaan om de meest geschikte bedrijf te vi ...

Lees verder

Bouwafwerking

Nadat de verf is opgedroogd, wordt een derde type afwerking op een gebouw aangebracht, de zogenaamde grondlaag. Dit type afwerking wordt gebruikt om ...

Lees verder

Bouwmaterialen

De bouw Gebruikte Materialen in de BouwDe constructiematerialen die worden gebruikt in de bouw van staat tot staat. Algemeen constructiematerialen die ...

Lees verder

Bouw

Interessante links