Het Gebruik van Sociale Media om het Verkeer te Verhogen naar Uw Website op Instagram

Facebook en Twitter zijn de twee grote social networking sites in het World Wide Web, maar wat doe je om verkeer naar uw Instagram account? Heeft u proberen om die platforms te gebruiken om uw zichtbaarheid te verhogen op het web, of heb je gewoon thuis blijven en gebruik maken van een WordPress blog? Ik beide doen! Dit is waarom.

Instagram

Instagram is enorm populair geworden onder de gebruikers omdat het een krachtig social media marketing tool. Gebruikers kunnen foto's plaatsen, labels te creëren, en commentaar op foto's van andere gebruikers. Ze kunnen ook stemmen op andere foto's door ze leuk vinden, en opmerkingen kunnen worden goedgekeurd en voordat ze worden gepubliceerd re-goedgekeurd door andere gebruikers.

Maar om om uw Instagram-account opgemerkt, moet worden gekoppeld aan uw belangrijkste website. Dat betekent dat uw web-verkeer moet afkomstig zijn van uw Instagram account niet van uw belangrijkste site. Met een WordPress blog, is het ontwerp al ingesteld om verkeer naar uw Instagram pagina.

Er is een knop in uw gebruikersprofiel die zegt "Abonneer je op mijn feed." Klik op deze link. Als u erop klikt, zal een doos weergegeven met een autoresponder script. Vanuit dit venster kunt u uw Instagram-feed URL te schrijven en geven de gebruiker uw e-mailadres.

Gebruik vervolgens een plugin genaamd Shareaholic om het proces van het plaatsen van foto's naar uw account en het automatiseren van het delen van deze posten in uw social media campagne te automatiseren. Deze plugin wordt automatisch elk bericht te sturen naar uw sociale netwerk en WordPress blog en heeft ingebouwde tools voor het auto-retweeten en auto-profiel te bewerken. Het heeft zelfs een zoekfunctie die u kunt gebruiken om specifieke berichten te vinden.

Bovendien, met behulp van een van de vele plugins beschikbaar voor WordPress, kunt u zelfs het beeld verdwijnen uit je Instagram pagina als u andere webpagina's bezoeken. Dit werkt vooral goed als je een blog over een niche onderwerp, zodat je altijd posten op je blog als je door je dag.

Terwijl veel bloggers gebruiken deze methode, heb ik heel weinig blogberichten met foto's opgenomen op een blog gezien. Dus als je niet bekend bent met bloggen of als je niet schrijven over uw beroep, is het best aan de stok met een regelmatige artikel. Deze vorm van marketing kost u veel tijd of geld, dus het is niet iets wat je moet negeren als je wilt doorgaan met uw bedrijf te promoten op het web.

Vervolgens kunt u uw Instagram rekening te houden op de weg. Nu, niet iedereen reist op vliegtuigen, maar je kunt je Instagram-account gebruiken om foto's plaatsen van jezelf op boten, fietsen of auto's. U kunt uw Instagram-account gebruiken om foto's van mensen die deel uitmaken van uw team te posten - u zult een aantal ernstige gratis reclame krijgen van volgelingen die je niet goed kent, en je krijgt ook meer verkeer, omdat je berichten kan gemakkelijk worden gevonden door gebruikers.

Nu, in aanvulling op het gebruik van uw Instagram-account om uzelf en uw bedrijf te promoten, een andere eenvoudige oplossing is om een ​​Instagram-widget toevoegen aan uw site. Dit helpt u Instagram bevorderen, zelfs wanneer uw site niet actief is. Bijvoorbeeld, zou u een locatie te bezoeken en het aanbod af, dan post een foto van u in het restaurant.

Een andere strategie voor het gebruik van online marketing op Instagram is om een ​​website waarmee u een bijschrift en avatar te plaatsen op een afbeelding te gebruiken. U kunt gebruik maken van uw eigen foto's of afbeeldingen, of het gebruik van iemand anders. Of, kunt u een afbeelding die al op je Instagram pagina, die dingen nog gemakkelijker voor uw publiek maakt gebruik.

Tot slot, als u op zoek bent naar een manier om meer zichtbaarheid voor uw bedrijf, overweeg dan het posten op Facebook, MySpace en Twitter, onder anderen. Elk van deze sites heeft miljoenen gebruikers, dus het is niet verwonderlijk dat veel potentiële klanten delen hun feeds. Vergeet niet, het doel is hier om uw zichtbaarheid te vergroten.

Als u al de dingen doet op Facebook, Twitter en MySpace, overwegen toetreding tot hun netwerken. Terwijl Facebook en Twitter te groot om te gaan gebruiken voor uw bedrijf kan zijn, kan de kleinere belangrijke marketing voordelen te bieden.

Ook interessant

Online marketing

Online Marketing - De basisOnline marketing is tegenwoordig een van de meest populaire manieren om producten en diensten te leveren en te verkopen. He ...

Lees verder

SEO

SEOAls je een website bezit, dan weet je waarschijnlijk wel dat een hoge ranking in zoekmachines heel belangrijk is. En als je hier nog niet zo bekend ...

Lees verder

Adverteren

Online Marketing Strategieën Voor Kleine BedrijvenDus je hebt uiteindelijk besloten om uw online marketing campagne te beginnen en nu is het tijd om h ...

Lees verder