Echter, de meeste van deze filters niet alle van de inhoud te blokkeren die de gebruiker verwacht te krijgen.

Op een gegeven moment, is het waarschijnlijk dat de site te groot zal worden om te sorteren en te sturen naar de juiste map. Als gevolg hiervan zal het een veel mankracht nodig hebben om hem goed te laten gefilterd. Bovendien, zoals elke site groeit, zal het langer duren om het allemaal te filteren. Een security audit kan helpen om een ​​website te groot worden en daardoor de filters volledig te blokkeren.

De eisen beveiliging van een website variëren sterk afhankelijk van het doel. Sommige sites zijn strikt informatief. Deze websites hebben vaak geen veiligheidseisen helemaal niet, terwijl andere websites zijn bedoeld om te worden gebruikt voor het bedrijfsleven.

Op sommige sites, kan er een behoefte om blok e-mail filters, of zelfs gastheer-specifieke firewalls zijn. Dus moet een website security audit worden gedaan om te bepalen welke van deze is voorzien van een website vereist. Uw website moet misschien een aantal elementen van een e-mail filter en gastheer-specifieke firewall te hebben.

Voor zakelijke websites, is het een goed idee om te bepalen welke van de beveiligingsfuncties van uw website nodig zijn om uw klanten te beschermen tegen het slachtoffer worden van phishing. Phishing is een gemeenschappelijk probleem voor websites die afhankelijk zijn van de klanten in te loggen met hun persoonlijke informatie. Als klanten van een bedrijf niet voorzichtig zijn en niet hun wachtwoorden opgeslagen, konden ze uiteindelijk het verzenden van gevoelige informatie aan iemand die geen legitieme zakelijke partner kan zijn.

Het is ook belangrijk om te bepalen of een bepaalde site moet worden beschermd met een firewall. Als de gebruiker niet beschikt over een firewall op hun pc, is het mogelijk dat ze onbewust zou kunnen sturen gevoelige informatie aan een website. In de meeste gevallen zal een website met een firewall niets sturen, tenzij er een speciale gebruiker toestemming van de eigenaar. Dit zijn enkele van de beveiligingsproblemen die een security audit kan helpen bij het oplossen.

Of je probeert om uw eigen website te beschermen of moet u een security audit uitgevoerd op een grote site, een security audit is een handig ding om te hebben. Het kan u helpen uw website tegen hackers en beveiligingsproblemen die uw bedrijf kunnen schaden te beschermen.

.

Ook interessant

Website beveiliging

Deze web-applicaties kunnen komen in vele vormen, zoals een backdoor, virussen, Trojaanse paarden, wormen, key logging software en andere snode vorme ...

Lees verder

Databeveiliging Interne Netwerk

Informatie over de Beveiliging van webapplicatiesIedereen die geeft om de beveiliging van gegevens is diep bezorgd over de notie van hun computer-syst ...

Lees verder

Databeveiliging Online

Tips voor het Kopen van Data Security OnlineBeveiliging van de gegevens online is een grote zorg voor bedrijven vandaag de dag. Het is de nieuwste man ...

Lees verder