o Maak een video. Er zijn veel mensen die sociale netwerksites zoals Facebook en MySpace gebruiken om video's te maken en te delen. Nu kunt u video's gebruiken als hulpmiddel om uw bedrijf op de markt te brengen.

o Maak een YouTube-video. Het maken van een video of een korte clip die als advertentie voor uw bedrijf, uw producten en uw diensten zal dienen, is een geweldige manier om veel aandacht op uw site te vestigen en om bekendheid te geven aan uw bedrijf.

o Word lid van Facebook-pagina's. Facebook is een krachtige marketingtool als het op de juiste manier wordt gebruikt, dus het is een geweldig idee om lid te worden van groepen en gemeenschappen waar de door jou gekozen doelgroep zich bevindt.

o Raak betrokken bij Twitter. Twitter is een geweldig platform om uw producten, diensten en uw blog te promoten vanwege het microblogsysteem, waarmee u op specifieke tijden en in specifieke groepen berichten kunt posten. Zorg ervoor dat uw tweets interessant, informatief en relevant zijn.

o E-mail nieuwsbrieven. Het maakt niet uit wat voor soort marketing je gebruikt, maar als je e-mailnieuwsbrieven gebruikt, kun je direct impact hebben op de mensen die ze lezen.

o Bladwijzers. Veel mensen geven de voorkeur aan sociale netwerksites zoals Facebook boven bladwijzers, dus zorg ervoor dat u een expert wordt in dit proces door ook uw inhoud te bookmarken.

Een zoekmachineoptimalisatie (SEO). Zodra u meer bedreven bent in SEO, kunt u deze twee tools in uw voordeel gebruiken.

o Bouwen aan uw pagina. U hoeft geen duizenden dollars uit te geven om lid te worden van verschillende sociale netwerksites; alles wat je nodig hebt is een website waarmee je pagina's kunt maken en andere leden kunt uitnodigen.

o Link Building. Als je meer Facebook-fans en meer vrienden wilt krijgen, moet je ervoor zorgen dat je zoveel mogelijk inkomende links van verschillende webmasters krijgt.

En tot slot moet je het leuk maken. Houd er rekening mee dat u probeert een langdurige relatie op te bouwen met een bedrijfseigenaar, dus dat moet u doen.

.

Ook interessant

Online marketing

De 3 Belangrijkste Dingen om te Begrijpen Over Online MarketingHet uiteindelijke doel van een online marketing campagne is om gekwalificeerde verkeer ...

Lees verder

SEO

Wat is SEO?Search Engine Optimization, zoals SEO staat voor Search Engine Optimization, is een belangrijk onderdeel van zoekmachineoptimalisatie. SEO ...

Lees verder

Adverteren

Online Marketing Strategie├źn Voor Kleine BedrijvenDus je hebt uiteindelijk besloten om uw online marketing campagne te beginnen en nu is het tijd om h ...

Lees verder