nl

 

 Doe uw inkopen op de European canteen markt op het Jean Reyplein en Maalbeektuin.

Europese kwaliteitsproducten zullen aangeboden worden door marktkramers en handelaars van lokale producten. Je vindt er brood, kazen, delicatessen, maar ook Franse, Portugese en Engelse specialiteiten. De markt vindt plaats op woensdag op het Jean Reyplein en donderdag in de Maalbeektuin, telkens van 12u tot 20u. Je kan er ook een lunch bestellen en plaatsnemen op het European canteen terras of langskomen voor een drankje afterwork aan de bar.

 

Reserveer de BBQ voor uw eigen evenement.

Een groep collega’s, een plaatselijke vereniging, een chef die een nieuw recept wil testen of een culinaire startup? Ga je de uitdaging aan om chorizo en schnitzel te mixen of een gerecht om te vormen en zo onze verzameling culinaire ervaringen uit te breiden? Gebruik de BBQ om een vernieuwende mix te maken! Vraag je reservatie aan via het formulier en deel je experimenten en recepten met de community #europeancooking

 

Neem plaats en geniet van de European canteen tafels !

Wenst u een pick-nick te organiseren, een koffie te drinken, een siesta te doen, een boek te lezen of gewoon van de zon te genieten: de European canteen tafels verwachten u op Square Frère-Orban.